Installatie & reparatie

Naast de levering van hard- en software zorgen wij er ook voor dat deze op de juiste manier worden geïnstalleerd en geconfigureerd. U heeft hier als klant geen omkijken meer naar. Ook zorgen we voor de aansluiting op uw netwerk en printers.

automatisering installaties

Plug & play

Nadat wij uw hardware bestelling hebben gedaan, gooien we het niet zomaar bij u over de schutting. Wij configureren en installeren de devices voor het juiste gebruik. Denk aan een eenvoudige Windows installatie op een laptop, maar ook het koppelen in uw netwerk en het werkklaar maken van een pc of laptop.

We make you work

 • Volledig licentiebeheer door 2makeITwork:
  Bij 2makeITwork nemen we het volledige licentiebeheer voor uw organisatie uit handen. We zorgen ervoor dat alle benodigde softwarelicenties correct worden beheerd en up-to-date zijn. Of het nu gaat om besturingssystemen, productiviteitstools of specifieke software, wij zorgen ervoor dat u te allen tijde voldoet aan de licentievoorwaarden en dat uw software legaal en optimaal functioneert.
 • Inrichten van uw shares met de juiste gebruikersrechten:
  Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde en veilige dataopslag voor uw bedrijf. Ons ervaren team configureert uw shares zorgvuldig, waarbij we de juiste gebruikersrechten toewijzen aan de juiste personen binnen uw organisatie. Hierdoor krijgt elk individu de benodigde toegang tot specifieke mappen en bestanden, terwijl de gevoelige informatie beschermd blijft.
 • Gereedmaken om in te loggen op de cloud werkplek:
  Met onze geavanceerde clouddiensten stelt 2makeITwork u in staat om overal en altijd toegang te hebben tot uw digitale werkplek. We nemen de verantwoordelijkheid om uw cloud werkplek volledig gebruiksklaar te maken. Dit omvat het instellen van de benodigde accounts en gebruikersgegevens, zodat u moeiteloos kunt inloggen en aan de slag kunt gaan, ongeacht uw locatie.
 • Installatie van de benodigde software, inclusief antivirus:
  Ons doel is om uw werkplek direct operationeel te maken zonder zorgen over software-installaties. Daarom zorgen we voor een vlotte en nauwkeurige installatie van alle vereiste software. Van essentiële productiviteitstools tot specifieke bedrijfsapplicaties, we zorgen ervoor dat uw werkplek is uitgerust met de benodigde software. Daarnaast implementeren we krachtige antivirussoftware om uw digitale omgeving te beschermen tegen beveiligingsbedreigingen.
 • Mocht uw hardware onverhoopt defect zijn dan verzorgen wij de reparatie voor u:
  Bij 2makeITwork nemen we de zorgen over hardware defecten volledig uit handen. Als uw hardware onverhoopt defect raakt, staan onze deskundige technici klaar om de reparatie snel en efficiënt voor u uit te voeren. We begrijpen dat een goed functionerende hardware essentieel is voor uw bedrijfsvoering, en daarom streven we ernaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan.

Bij 2makeITwork zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige ICT-services die uw organisatie ondersteunen en uw werkprocessen optimaliseren. Met onze uitgebreide diensten en zorgvuldige aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat uw IT-omgeving soepel en veilig functioneert, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw bedrijf kunt laten groeien.

Onze andere automatiseringsdiensten:

Installatie op locatie

Nadat de hardware is ingesteld, brengen we het naar uw kantoor en installeren we alles op de juiste werkplekken. We geven tekst en uitleg bij het gebruik en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes is weggewerkt.

Hulp nodig na de installatie? Onze helpdesk is dagelijks beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur.

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.