Goede automatisering begint bij hardware & software

Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde werkplek cruciaal. Wij helpen u met uw automatisering door het plaatsen van solide hardware en het installeren van bijbehorende software.

automatisering hardware

Volledig ICT-beheer

2makeITwork draagt zorg voor de levering, installatie en het beheer van uw ICT. Het inkopen van hard- en software onder één dak kan kosten besparen. Ook kiest u hierdoor direct voor goede kwaliteit en support dankzij onze helpdesk. Hierdoor kunnen wij u de beste IT-ervaring bieden. Een goed begin is het halve werk!

Wij zorgen ervoor dat u over de hardware en software beschikt welke past bij uw bedrijfsvoering. Het bestellen, installeren en configureren van hardware en software nemen wij u uit handen. Na de installatie regelen we ook de beveiliging van uw pc en software en alle garantieprocedures. Wij hanteren altijd de fabrieksgarantie op onze hardware. Valt een product binnen de garantie, dan verzorgen wij de communicatie met de leverancier/reparateur.

Onze werkwijze

  • In nauw overleg met u bespreken we uitvoerig welke specifieke eisen en wensen u heeft voor de te leveren hardware. We streven ernaar om een grondig begrip te krijgen van uw bedrijfsbehoeften, zodat we de meest geschikte hardware oplossingen kunnen aanbieden die perfect aansluiten op uw vereisten.
  • Ons team van experts gaat vervolgens aan de slag om voor u de scherpste prijzen te onderhandelen bij onze vaste leveranciers. We zetten ons in om u de beste deals te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties van de hardware.
  • Na een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen en de besproken mogelijkheden, stellen we een nette en gedetailleerde offerte op. Hierin wordt elk aspect van de te leveren diensten en hardware uitgelegd, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.
  • Na uw akkoord op de offerte, zorgen wij voor een vlotte bestelling bij onze betrouwbare partner en houden we de levering nauwlettend in de gaten. Ons team van deskundige technici zorgt voor een professionele en zorgvuldige installatie van de hardware, zodat u snel en efficiënt aan de slag kunt gaan.
  • Bij ons draait het om efficiëntie en gebruiksgemak. Daarom zorgen we ervoor dat uw favoriete programma’s zoals Outlook, Word en Adobe Acrobat direct geïnstalleerd zijn op de geleverde hardware. Zo hoeft u geen kostbare tijd te verspillen aan het instellen van uw vertrouwde software.
  • Wij begrijpen dat u direct aan de slag wilt gaan zonder gedoe. Daarom zorgen we ervoor dat alles plug-and-play bij u wordt geleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over complexe installaties of configuraties; onze hardware komt gebruiksklaar naar u toe.
  • Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Daarom verzorgen wij alle garantieprocedures voor de geleverde hardware. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan we voor u klaar om snel en effectief eventuele garantiezaken af te handelen. U kunt rekenen op onze volledige ondersteuning en service, zelfs na de aankoop.
  • Bij 2makeITwork begrijpen we dat het leveren van hardware niet alleen gaat om het product zelf, maar ook om het bieden van een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten. Wij streven ernaar om uw vertrouwde partner te zijn voor al uw hardwarebehoeften, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische aspecten.
Microsoft 365 logo's applicaties
Adobe Acrobat pro logo applicatie software
Windows applicatie software
HP Hardware

Onze andere automatiseringsdiensten:

Inventarisatie door 2makeITwork

Een nieuw kantoor wat nog helemaal ingericht moet worden? Wij zijn er graag bij vanaf het eerste moment, zodat we de beste technische inrichting kunnen bepalen. Denk aan datapoorten, stroom, wegwerken van de bekabeling etc. We creëren zo de meest ideale werkomgeving! Indien noodzakelijk betrekken we onze eigen installateurs om uw kantoor voor te bereiden.

Zakelijke internet en telefonie

Wij kunnen ook uw zakelijk internet en telefonie verzorgen. Wij zijn de trotse provider van de beste VoIP telefoon-centrale. Voor deze service leveren wij de hardware en zorgen we voor een juiste installatie en configuratie van de 3CX telefooncentrale. U downloadt de app zelf op uw telefoon en u kunt al aan de bel!

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.