Goede automatisering begint bij hardware & software

Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde werkplek cruciaal. Wij helpen u met uw automatisering door het plaatsen van solide hardware en het installeren van bijbehorende software.

automatisering hardware

Volledig ICT-beheer

2makeITwork draagt zorg voor de levering, installatie en het beheer van uw ICT. Het inkopen van hard- en software onder één dak kan kosten besparen. Ook kiest u hierdoor direct voor goede kwaliteit en support dankzij onze helpdesk. Hierdoor kunnen wij u de beste IT-ervaring bieden. Een goed begin is het halve werk!

Wij zorgen ervoor dat u over de hardware en software beschikt welke past bij uw bedrijfsvoering. Het bestellen, installeren en configureren van hardware en software nemen wij u uit handen. Na de installatie regelen we ook de beveiliging van uw pc en software en alle garantieprocedures. Wij hanteren altijd de fabrieksgarantie op onze hardware. Valt een product binnen de garantie, dan verzorgen wij de communicatie met de leverancier/reparateur.

Onze werkwijze

  • In overleg bepalen we aan welke eisen de te leveren hardware moet voldoen.
  • Wij zoeken de scherpste prijzen bij onze vaste leveranciers.
  • We maken voor u een nette offerte inclusief uitleg van de diensten.
  • We doen de bestelling bij onze partner en installeren de hardware.
  • Uw favoriete programma’s zoals Outlook, Word, Adobe Acrobat worden gelijk geïnstalleerd.
  • Vervolgens zorgen we ervoor dat alles plug-and-play bij u geleverd wordt.
  • Uiteraard verzorgen wij alle garantieprocedures.
Microsoft 365 logo's applicaties
Adobe Acrobat pro logo applicatie software
Windows applicatie software
HP Hardware

Onze andere automatiseringsdiensten:

Inventarisatie door 2makeITwork

Een nieuw kantoor wat nog helemaal ingericht moet worden? Wij zijn er graag bij vanaf het eerste moment, zodat we de beste technische inrichting kunnen bepalen. Denk aan datapoorten, stroom, wegwerken van de bekabeling etc. We creëren zo de meest ideale werkomgeving! Indien noodzakelijk betrekken we onze eigen installateurs om uw kantoor voor te bereiden.

Zakelijke internet en telefonie

Wij kunnen ook uw zakelijk internet en telefonie verzorgen. Wij zijn de trotse provider van de beste VoIP telefoon-centrale. Voor deze service leveren wij de hardware en zorgen we voor een juiste installatie en configuratie van de 3CX telefooncentrale. U downloadt de app zelf op uw telefoon en u kunt al aan de bel!