Efficiciënte automatisering

Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde kantooromgeving cruciaal. Wij helpen u met uw werkplekken automatisering door het plaatsen van solide hardware en het installeren van bijbehorende software.

Andy pakt laptop uit

Wij zijn uw full service ICT-partner

2makeITwork kan u ondersteunen met betrekking tot het inkoopproces van hard- en software, maar zorgt daarna ook voor installatie, configuratie, assetmanagement en ontzorgen we u zodat uw kantooromgeving volledig werkend is inclusief softwarebeveiliging. Na levering staan onze experts op de helpdesk voor u klaar. Efficiënte automatisering zorgt voor de beste IT-ervaring.

wemakeITwork!

De missie om te ontzorgen beslaat alle afdelingen in ons bedrijf. Daarom zijn wij ook niet alleen een partij welke puur en alleen kantoorautomatisering verzorgt. Onze maatwerk web oplossingen werken nauw samen met uw ICT-infrastructuur. Deze stemmen we exact op elkaar af zodat u een ideale werksituatie krijgt.

Hardware & software

Hardware & software

Het bestellen van hardware en installeren van software nemen wij u uit handen.

Installatie & reparatie

Installatie & reparatie

Gelijk aan de slag: wij installeren en configureren uw hard- & software.
Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Dagelijks efficiënt werken met een goed werkend netwerk.

Beveiliging

Beveiliging

Uitgebreide zorg voor veiligheid, monitoring en management van al onze services.

Onze helpdesk

Onze helpdesk

Onze experts zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 uur en 17:00 uur op 0180 – 44 77 44.

SLA & XLA

SLA & XLA

Het doel van onze dienstverlening is het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf. Daarom voeren wij het beheer over uw ICT-objecten en deze afspraken leggen we vast in een SLA of XLA.

Onze visie op automatisering

De traditionele automatisering, welke zich alleen focust op alleen systeembeheer, is tegenwoordig niet meer voldoende. Een ICT-dienstverlener moet actief met de klant meedenken hoe informatiestromen ontsloten en gekoppeld kunnen worden. Daarom zijn wij liever uw ICT-partner dan dienstverlener!

Cybersecurity: better safe than sorry

Dat uw bedrijf, uw netwerk en uw klanten veilig zijn, is onze nummer 1 prioriteit. Technologie en veiligheid gaan hand in hand. Mits u de juiste beveiliging inschakelt natuurlijk. Wij geven om de veiligheid van onze klanten! Wij verzorgen de gehele IT beveiliging: van netwerkbeveiliging tot databeveiliging.

Onze partners

Wij werken met vaste partners voor onze inkoop, hardware en software. Op deze manier staan we nooit voor verrassingen en kunnen we u de kwaliteit bieden die uw bedrijf verdient.

Microsoft 365
Fortinet
3CX
HP
Eset
Ubiquiti
Yealink