Onze ICT-diensten maken uw werk makkelijker

Wij zorgen dat uw ICT werkt. Waar u ook bent: op kantoor, thuis of onderweg in de cloud. Wat vinden we het meest belangrijk? Dat al onze ICT-diensten uw werk makkelijker maken.

Paul geeft uitleg aan klant
ict-automatisering

Automatisering

Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde werkplek een must. Wij regelen uw automatisering met hardware van top kwaliteit, en installeren de bijbehorende software en licenties.

ict-backup

Back-up

Geen reden voor paniek wanneer u een bestandje kwijt bent! De servers van 2makeITwork slaan al uw bestanden én back-ups maximaal beveiligd op. Hoe we dat doen?

support

Beheer & support

ICT is er om uw werk gemakkelijker te maken, niet moeilijker. Daarom zorgen wij ervoor dat alles precies werkt zoals u dat wilt. Op al onze oplossingen leveren we full service support.

inpandig netwerk

Connectiviteit

Zakelijk, snel en stabiel internet, uw interne netwerk of 2 locaties verbinden via VPN of een point-to-point verbinding. Geen netwerkuitdaging is ons te gek. Connectivity is key!

cloud-werkplek

Managed cloud services

Werkt u in de cloud, dan werkt u zonder grenzen. Met veel plezier verzorgen wij dan ook uw werkplek in de cloud met Microsoft 365. Zo staat u wereldwijd moeiteloos in verbinding met wat u belangrijk vindt.

Werken bij 2makeITwork?

Denk jij nu: dit kan ik ook? Kom dan werken bij 2makeITwork! Wij zijn altijd op zoek naar slimme ICT’ers die snel kunnen schakelen & met een ijzersterk gevoel voor humor.

Als je bij ons komt werken betekent dat afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Je hebt veel klantcontact waarbij je zelfstandig de analyse maakt en in veel gevallen de hard- en softwarematige vragen oplost.