Oplossingen > Web > Websites

Websites


U wilt een mooie website die er goed uitziet op alle apparaten? Een snelle, gebruiksvriendelijke website die eenvoudig te beheren is? En een website die voor u werkt? Wij bieden originele, gebruiksvriendelijke en effectieve websites. Van concept tot development.

Wat we doen

 • Webhosting
  Wij bieden u graag het totaalplaatje voor uw website. De achterkant van uw website is tenslotte net zo belangrijk als de voorkant. Op onze snelle en veilige servers verzorgen we de hosting van uw website, webportal of webshop.
 • Design
  Alles onder 1 dak regelen is wel zo fijn. Want data is belangrijk, maar ook design kan niet ontbreken. Daarom bouwen wij websites en portals geheel in uw huisstijl en voorzien van professionele vormgeving.  Met een scherp design en een snelle laadtijd maakt u de juiste indruk in één ogenblik. Wij bouwen al jaren allerhande websites in WordPress, zodat de website voor u als klant makkelijk te onderhouden is.
 • Development
  Een website ontwikkelen gaat verder dan alleen het design. Wij verzorgen het webdevelopment van A tot Z. De technische ontwikkeling, inclusief al uw maatwerk wensen, is aan ons wel besteed. Standaardoplossingen laten samenwerken is onze passie. Hoe uitdagender hoe beter!
 • SEO
  Is uw website klaar? Laat die bezoekers maar komen! Bij het opleveren zorgt 2makeITwork ervoor dat uw website is uitgerust met de basis zoekmachineoptimalisatie-tools. Zou u graag willen adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing? 2makeITwork heeft diverse partners die de betaalde campagnes in een creatief samenspel voor u kunnen opzetten.
 • Full service support
  Geen tijd, zin of kennis om zelf uw website te beheren? Daar kunnen we helemaal inkomen. Wij maken hier graag het cirkeltje rond: na het opleveren onderhouden we op technisch gebied uw website. Informeer naar de mogelijkheden.