Oplossingen > Web > Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen


Als ware nerds bouwen wij graag onze eigen maatwerk software systemen. Standaardoplossingen laten samenwerken is dan ook onze passie. Alles wat reguliere systemen niet kunnen, kunnen onze oplossingen wel. Alles om informatie uitwisseling te verrijken! Zo bouwen we zelfs systemen die een complete branche een uplift kunnen geven. En daar zijn we trots op.

Wat we maken

 • Apps
  Toe aan de volgende stap en vindt u het tijd om uw portal, extranet of systeem tot een app willen transformeren? 2makeITwork bouwt zowel native apps als webbased apps. Inmiddels zijn er al enkele native apps van 2makeITwork te vinden in de AppStore en de Google Play Store. 
 • Integraties en koppelingen
  2makeITwork is sterk in het koppelen van diverse programma’s en pakketten. Wij hebben al verschillende integraties verzorgd met programma’s zoals AccountView, Paymo, SAP B1, Navision en diverse boekhoudpakketten. Geen koppeling is ons te gek. Wij vinden het heerlijk om een efficiëntieslag te slaan. Ook een idee voor een koppeling? Leg het gerust aan ons voor!
 • EDI
  EDI is het razendsnel uitwisselen van elektronische bestandjes tussen verschillende systemen. Bekijk eens onze AudioBizz case voor een uitgebreide uitleg over hoe webshops EDI inzetten.
 • Webportals
  Vergemakkelijk uw bedrijfsprocessen door het gebruik van een webportal. Door de jaren heen hebben wij al vele webportals mogen ontwikkelen. Van een maatwerk intranet voor uw personeel tot een financiële webportal voor uw eigen gemak. Wij zijn van alle portals thuis! Bekijk hier de diverse portals die wij gerealiseerd hebben.