Oplossingen > Web > Hosting

Hosting


Wij bieden u graag het totaalplaatje voor uw website. De achterkant van uw website is tenslotte net zo belangrijk als de voorkant. Op onze snelle en veilige servers verzorgen we de hosting van uw website, webportal of webshop.

Wat we voor u verzorgen

 • Domeinregistratie
  Met een domeinnaam plant u het zaadje voor uw website. Hier begint het! Voor een scherpe prijs leggen wij elke domeinnaam voor u vast, van .nl tot .eu en van .green tot .rotterdam.
 • Webhosting
  De achterkant van uw website is net zo belangrijk als de voorkant. Na de domeinregistratie maken we op onze snelle en veilige servers de hosting voor uw website, webshop of portal in orde.
 • WordPress
  Wij bouwen al onze websites in het CMS WordPress. Door jarenlange ervaring heeft dit open source CMS geen geheimen meer voor de techneuten van 2makeITwork. Dat al onze websites responsive zijn, spreekt voor zich. Wist u dat we uw WordPress website ook kunnen koppelen aan een klantenportaal?
 • Full service support
  Geen tijd, zin of kennis om zelf uw website te beheren? Daar kunnen wij helemaal inkomen. Wij maken hier graag het cirkeltje rond: na het opleveren onderhouden we op technisch gebied uw website. Naar wens kunnen we ook uw website verbeteren door hem maandelijks verder te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.