Oplossingen > ICT > Beveiliging

Beveiliging


Technologie en veiligheid gaan hand in hand. Mits u de juiste beveiliging inschakelt natuurlijk. Bij 2makeITwork weten we hier alles vanaf, zodat uw organisatie geen enkel risico hoeft te lopen. Wij geven om de veiligheid van onze klanten! Wij verzorgen de gehele IT beveiliging: van netwerkbeveiliging tot databeveiliging.

Wat wij doen

 • Back-up
  Met onze online back-up dienst bewaren wij uw bestanden op de meest veilige manier. Per ongeluk een bestandje weggegooid? Via de back-up haalt u het in een handomdraai terug.
 • Antivirus
  Dankzij antivirussoftware zorgt u ervoor dat uw data niet beschadigd raakt of verloren kan gaan. Wij zetten hiervoor ESET antivirussoftware in. ESET staat voor kwaliteit en is gericht op internet security.
 • Beveiligd datacenter
  Onze servers staan in twee zwaar beveiligde datacenters, wat zorgt voor dubbel zoveel veiligheid. Deze datacenters voldoen aan de strengste normen voor gegevensbeveiliging.
 • Monitoren
  Wij monitoren constant de werking van alle systemen, zodat u als klant nooit hinder ondervindt.
 • Audits
  Onze systemen worden iedere maand uit voorzorg getest en gehacked om de kwaliteit en security te waarborgen.
 • SSL VPN verbinding
  VPN is de afkorting van Virtual Private Network. Een VPN verbinding wordt ook wel een tunnel genoemd. Deze tunnel is een veilige omgeving waarin gegevens gedeeld kunnen worden. De tunnel beveiligt het delen van deze gegevens; als er geen tunnel zou zijn, zou iedereen kunnen zien wat er verstuurd zou worden.
 • Twee factor authenticatie
  Met behulp van een VPN kun je inloggen op een netwerk. Dit gaat natuurlijk niet zomaar; hiervoor wordt een twee factor authenticatie gebruikt. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, nog een tweede factor nodig hebt om toegang te krijgen tot het netwerk. Dit kan in de vorm van een code via uw smartphone.

  Deze twee factor authenticatie wordt ook ingezet bij het gebruiken van clouddiensten. Zo wordt werken in de cloud veilig gehouden.