Oplossingen > ICT > Beheer & support

Beheer & support


2makeITwork is een allround ICT-bedrijf met een belangrijke specialisatie: luisteren. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken mee over uw processen. Zo weten we precies hoe we ICT vlekkeloos voor u én met u kunnen laten werken. Dit vertalen we door in optimale support: dat is waar het om draait.

Beheer & support, in de cloud of op locatie

 • Managed hosting
  Ieder bedrijf wil natuurlijk graag meegaan met de nieuwste technologieën en mogelijkheden, maar niet iedereen heeft daar de tijd of kennis voor in huis. Door gebruik te maken van managed hosting geeft u het serverbeheer uithanden aan experts. Wij leveren uw volledige serveromgeving en zorgen dat alles optimaal functioneert en blijft functioneren. Zo kunt u doorwerken zonder enige hinder.
 • Beheer op locatie
  Naast managed hosting bieden we ook support op locatie. Een groot deel van het beheer en onderhoud voeren wij op afstand uit. Het kan voorkomen dat u support of onderhoud nodig heeft wat niet online kan worden uitgevoerd. In dat geval komen we bij u langs op locatie.
 • Monitoring
  Dankzij nauwkeurige monitoring zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsprocessen probleemloos verlopen. Wij monitoren proactief, dat wil zeggen dat we zelfs bij de kleinste veranderingen gewaarschuwd worden en direct de netwerken, servers en dergelijke inspecteren. Daarbij houden we rekening met vaak voorkomende issues of issues die in het verleden hebben gespeeld. Voorkomen is beter dan genezen!
 • Full service support
  ICT is er om uw werk gemakkelijker te maken, niet moeilijker. Daarom zorgt 2makeITwork ervoor dat uw applicaties en apparaten precies werken zoals u dat wilt. Op al onze oplossingen leveren we full service support. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 – 17.00 uur en per mail kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor supportvragen.