Oplossingen > ICT > Automatisering

Automatisering


Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde werkplek cruciaal. Wij helpen u met uw automatisering door het plaatsen van solide hardware en het installeren van bijbehorende software.

2makeITwork draagt zorg voor de levering, installatie en het beheer van uw IT. Het inkopen van hard- en software onder één dak kan enerzijds kosten besparen. Ook kiest u hierdoor direct voor kwaliteit en support dankzij de helpdesk van 2makeITwork. Hierdoor kunnen wij u de beste IT-ervaring bieden.

Onze automatisering

 • Hardware en software 
  Wij zorgen ervoor dat u over de beste hardware en software beschikt. Het bestellen van hardware en installeren van hardware en software nemen wij u uit handen. Na de installatie regelen we ook de beveiliging van uw pc en software. Daarnaast zorgen we ervoor dat er dagelijks back-ups gemaakt worden van belangrijke documenten.
 • Installatie
  Naast de levering van hard- en software zorgen wij ook voor de juiste installatie en configuratie. U heeft hier als klant geen omkijken meer naar, daardoor kunt u direct aan de slag. Naast de levering van nieuwe pc’s, tablets of laptops, zorgen we ook voor de aansluiting op uw netwerk en printers.
 • Garantie en service
  Op de door ons geleverde producten hanteren we standaard de fabrieksgarantie. Ook werkt 2makeITwork met een SLA. Met de afspraken in de SLA verbeteren we constant de kwaliteit van onze dienstverlening.
 • Netwerken
  Uw goed beveiligde netwerk wordt scherp onderhouden. Draadloos, bedraad of zelfs op meerdere locaties. Onder onze expertises vallen het configureren en onderhouden van uw WLAN-, LAN– en WAN-netwerken, uw internetverbinding en de beveiliging van al deze netwerken en verbindingen.