Oplossingen > Clouddiensten > 3CX

3CX


3CX VoIP telefoonsysteem: bespaar op kosten, niet op functionaliteit

3CX is een VoIP telefoonsysteem welke we gebruiken voor onze VoIP telefonie. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem en kent vele (technische) mogelijkheden waar wij erg enthousiast over zijn. Dankzij 3CX kunt u overal bellen tegen voordelige tarieven met uw zakelijke nummer. Lees snel verder om meer te weten te komen over de verschillende functionaliteiten.

Meer dan alleen een telefoonsysteem

Met 3CX kunt u zowel op uw pc, vaste telefoon én smartphone gebruik maken van de handige functies die 3CX biedt: keuzemenu’s, wachtrijen, het inzien van beschikbaarheid en statussen van collega’s, gesprekken opnemen, videoconferenties en meer.

3CX app

Met zakelijke VoIP-apps voor Android en iOS kunt u uw kantoorextensie letterlijk overal mee naartoe nemen; u gebruikt een vast nummer op uw mobiel. Denk u eens in hoeveel u kunt besparen op de kosten voor het gebruik van mobiele telefoons binnen uw bedrijf!

U kunt via de statusaanduiding (beschikbaar, afwezig, niet op kantoor) meteen zien of iemand bereikbaar is. U hoeft klanten niet meer te vragen om naar een ander nummer terug te bellen, u kunt namelijk gewoon doorverbinden naar de mobiele telefoon van uw collega.

Videoconferenties

3CX is een compleet communicatiesysteem met geïntegreerde videoconferenties. Tijdens een telefoongesprek kunt u via uw webbrowser of mobiele telefoon mensen eenvoudig uitnodigen om over te stappen op een videoconferentie. U heeft de beschikking over verschillende functies zoals het delen van schermen en documenten, chatten en presenteren op een whiteboard.

2makeITwork: gecertificeerde 3CX partner

2makeITwork mag zich met trots 3CX partner noemen en daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig trainingen en zijn 3CX gecertificeerd. Wilt u weten hoe u 3CX het beste kunt inzetten binnen uw organisatie? Wij voorzien u graag van passend en deskundig advies en bieden daarnaast de nodige ondersteuning. Neem contact met ons op via 0180 – 447 744 of dan bespreken we samen de mogelijkheden.