Vendu Rotterdam 

Tussen kunst & techniek: de website van Vendu Rotterdam maakte in Q1 van 2023 de overstap naar het veilingsysteem Artisio. Wat betekent zo’n overstap voor de website? 2makeITwork begeleidde deze overgang voor Vendu Rotterdam.

Wat wij geleverd hebben:

  • hosting
  • design
  • wordpress website
  • beheer en support
vendu rotterdam icon

Het moderne veilen

Vendu Rotterdam is een van de oudste veilinghuizen van Nederland. Zij zijn al jaren een trouwe IT-klant van 2makeITwork en in 2018 vertrouwden zij ons ook hun webdevelopment toe. Wij hebben voor Vendu Rotterdam een frisse website gemaakt. Sinds 2023 gebruikt Vendu Rotterdam voor hun catalogisering en veilingen de software Artisio en 2makeITwork integreerde dit systeem in de bestaande website.

Een frisse corporate identity
Vendu Rotterdam wilde een modernere look. Daarom heeft 2makeITwork een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Op basis van dit nieuwe design hebben we vervolgens een WordPress website gebouwd.

Integratie veilingsysteem in website

Artisio is een opzichzelfstaand systeem, maar Vendu Rotterdam wenste wel graag hun eigen huisstijl in het systeem. Daarom heeft 2makeITwork ervoor gezorgd dat de veilinginformatie geïntegreerd is in de bestaande website. Op deze manier lijkt het 1 systeem en blijven de kopers binnen de website van Vendu Rotterdam.

Ook op piekmomenten bereikbaar
Bij drukbezochte veilingen zorgt het veilingsysteem voor een hoge serverbelasting. De veilingen zijn mateloos populair! Om overbelasting te voorkomen hebben wij de website van Vendu Rotterdam geplaatst op een dedicated VPS. Deze private server is perfect geconfigureerd voor het gebruik van WordPress in combinatie met hoge load van de vele bezoekers.

Verbeteren van de vindbaarheid

Onze sterke punten liggen bij de techniek. Daarom hebben we samen met een partner de vindbaarheid van Vendu Rotterdam naar een hoger niveau getild. Zij zorgden voor een optimale structuur, schreven SEO content en 2makeITwork regelde dit technisch in de website in.

Corporate design

Het ontwerp van een nieuw logo, gevolgd door de WordPress website in de nieuwe identiteit.

hosting
Dedicated VPS

De website van Vendu Rotterdam wordt gehost op een dedicated virtual private server.

support

Full service support

Afspraken voor doorontwikkeling en support op issues zijn vastgelegd in een onderhoudscontract.

{

Oplossingsgerichtheid is iets wat we altijd terugzien bij 2makeITwork: of het nou om de website gaat of om de IT.

Taxateur & veilingmeester
Vendu Rotterdam