Cases > Van der Wal Administratie

Een nieuwe uitdaging


Agnes van der Wal zette in 2018 een grote stap: ze verliet haar vaste baan en begon voor zichzelf. Ze wilde gelijk een goede start maken en nam contact met ons op. Samen met Agnes ontwikkelden we een bedrijfsnaam met bijbehorende huisstijl. Van der Wal Administratie | Belastingadvies was geboren!

Beide disciplines worden ingezet: web & ICT

Agnes werkte samen met onze beide afdelingen: de webafdeling en de ICT-afdeling werden ingezet om haar bedrijf op poten te zetten. Met de webafdeling startten we met het ontwikkelen van een logo op basis van wat Agnes mooi vond. Als gevolg daarvan werd de website opgezet. Een leuke samenwerking: Agnes schreef haar eigen teksten en leverde foto’s aan. Wij zorgden voor het ontwerp en de invulling van de site en binnen een paar weken was Agnes online te vinden.

Het belang van werken in de cloud werd voor Van der Wal Administratie | Belastingadvies al snel duidelijk toen ze zag hoe makkelijk dit is. Op haar online werkplek staat alles wat ze nodig heeft en dit wordt door ons op afstand beheerd. Daarbij belt ze ook middels onze VoIP oplossing, waarmee ze haar maandelijkse belkosten laag houdt.

Op de groei

Van der Wal Administratie | Belastingadvies heeft een kantoor op de groei, en op deze manier hebben wij ook de cloud omgeving ingericht. Zodra dit bedrijf wordt uitgebreid, kunnen wij hier vlot op inspelen en zorgen dat nieuwe collega’s gelijk aan de slag kunnen.

Bekijk de website

"2makeITwork heeft mij, bij de start van mijn bedrijf, van A tot Z begeleid."

Agnes van der Wal
Eigenaresse

Wat wij geleverd hebben
Automatisering

Volledige kantoorautomatisering, van pc's tot printers

Clouddiensten

Bellen met VoIP en werken in de terminal server

Websites

Een frisse onepage website op basis van een door ons ontworpen logo