Cases > Total Produce

Maatwerk werkt


Total Produce biedt een duurzame verbinding voor overzees fruit. En om dat proces te vergemakkelijken, boden wij hen een duurzame verbinding tussen diverse systemen.

Een combinatie van krachten

Het bedrijf Total Produce is actief in de AGF-sector. Een sector waarin wij al jaren een bekende, betrouwbare ICT-partner zijn. Om hen te helpen bij het vereenvoudigen van processen, hebben we de gehele automatisering verzorgd. Zowel Business Intelligence als ICT speelt dus een belangrijke rol bij deze klant.

Een slimme, gesloten keten

Bij deze opdracht hebben wij het unieke, eigen ontwikkelde QC maatwerk systeem geleverd. Dit systeem wordt volledig gevoed vanuit de hosted cloud omgeving en staat in verbinding met Navision (ERP- en boekhoudpakket van Microsoft).

Maar daar blijft het niet bij!

Er is namelijk ook een koppeling gemaakt met de logistieke dienstverlener middels EDI. Zo is de gehele keten sluitend met elkaar verbonden dankzij slimme koppelingen.

Slimme koppelingen?

Ieder pallet met groente & fruit wordt bij Total Produce streng gecontroleerd op kwaliteit en voedselveiligheid. Mocht een afwijking geconstateerd worden, kan ervoor gekozen worden om het pallet te blokkeren in ons ontwikkelde QC-systeem. Op dat moment wordt realtime het pallet geblokkeerd voor verkoop in Navision. Middels EDI wordt gelijktijdig het pallet geblokkeerd in het systeem van de logistieke dienstverlener.

Slim? Best wel!

 

"De lijntjes zijn kort en men heeft verstand van zaken."

Total Produce

Wat wij geleverd hebben
Private cloud

Gehele automatisering in de cloud

Quality Control systeem voor de AGF markt

QC maatwerk systeem voor verbinding met Navision

Oplossing op maat

Verbinding met logistieke dienstverlener via EDI

Beheer & support

Volledig dedicated VMware omgeving, gedeeld beheer met IT afdeling Total Produce