Cases > Rotterdam Engineering

Techniek werkt ook voor u


Zelfs wanneer technische oplossingen de basis zijn van uw dagelijkse werkzaamheden, kan 2makeITwork een verrijking zijn van uw organisatie. Niet voor niets schakelde Rotterdam Engineering onze specialistische kennis in.

Technische oplossingen

Rotterdam Engineering is een bedrijf dat alles weet over de engineering en ontwikkeling van pijpleidingsystemen. Over techniek hoeven wij ze dus niets te vertellen. Toch hebben wij ze met onze specialistische ICT-kennis geholpen bij het versoepelen van de werkprocessen.

2makeITwork Rotterdam Engineering

De kracht van techniek

ICT is een onmisbaar onderdeel van ieder werkproces, maar zeker van een technisch werkproces. Onze technische toepassingen hebben ervoor gezorgd dat Rotterdam Engineering zich geen zorgen hoeft te maken over hun ICT. Dankzij diverse koppelingen worden de werkzaamheden vergemakkelijkt en kunnen de werknemers zich compleet focussen op hun eigen werk.

"Dankzij maatwerk softwarekoppelingen laten wij alle systemen met elkaar praten. Om de urenregistratie te vergemakkelijken, hebben wij de systemen Paymo en AccountView met elkaar gekoppeld. Met enorme tijdswinst als resultaat!"

Rotterdam Engineering

Wat wij geleverd hebben
Beveiliging

Webportal om zeer grote Autocad tekeningen te delen via een beveiligde interne verbinding

Webportals

Dankzij de koppeling tussen de fileserver en de webserver worden de bestanden zichtbaar op de webportal

Oplossing op maat

Koppeling tussen Accountview en Paymo voor een kloppend urenoverzicht en gerichte facturatie

Beheer & support

Helpdesk voor vragen