Cases > Kraamzorg Rotterdam

Zorgeloos aan de slag


Een goede start voor moeder en kind. Dat is waar het om draait bij Kraamzorg Rotterdam. Om dit mooie werk te ondersteunen, hebben wij ontzorgende diensten verricht voor de gehele organisatie.

Het totale ICT-pakket

Bij onze opdracht voor Kraamzorg Rotterdam stond optimale zorg centraal. Om ervoor te zorgen dat zij hun aandacht geheel kunnen besteden aan zaken die er écht toe doen – zoals steun bieden aan jonge ouders – hebben wij het totale ICT-pakket verzorgd.

Geïntegreerd netwerk

Kraamzorg Rotterdam bestaat uit een hoofdkantoor en meerdere geboortehotels en geboortecentra in de regio Rotterdam/Den Haag. Wij hebben een geïntegreerd netwerk opgezet zodat ze op elke locatie op hetzelfde netwerk werken. Hierdoor heeft iedereen toegang tot dezelfde bestanden en is uitwisseling van informatie heel efficiënt geregeld.

Business Intelligence oplossingen

Op de hoeveelheid baby’s die geboren worden in Rotterdam, heeft 2makeITwork geen invloed. Maar door websitebezoek te koppelen aan het kraamzorg informatie systeem – binnen de hosted ICT-omgeving – is actuele en relevante informatie beschikbaar voor iedere medewerker. Daar hebben wij wel invloed op!

Ook het breed toegankelijke intranet voor medewerkers draagt bij aan een soepel verloop van de dagelijkse werkzaamheden.

Trots op het resultaat

Kraamzorg Rotterdam was op zoek naar een partner die snel schakelt in verband met de dynamiek in hun sector. Ook betrokkenheid en een hoog servicelevel behoorden tot de criteria. Wij vonden het dan ook een hele eer om voor deze mooie organisatie aan de slag te gaan.

 

"2makeITwork is een betrouwbare partner, met korte lijnen en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding."

Kraamzorg Rotterdam

Wat wij geleverd hebben
Beveiligd netwerk

Kantoor en 4 kraamhotels zijn integraal verbonden via een beveiligd netwerk

BI

Maatwerk rapportage en dashboards voor het ERP pakket ISK, intranet voor medewerkers

Beheer & support

Helpdesk voor vragen & werkplekbeheer

Weboplossingen

3 nieuwe websites in de vernieuwde huisstijl van Kraamzorg Rotterdam

Webportals

Een portal voor het personeel waarmee alle interne informatie gecommuniceerd wordt.