Maatwerk software D-Quality Survey

Voor D-Quality Survey ontwikkelden wij maatwerk software, namelijk een Document Management Systeem wat een enorme efficiëntieslag oplevert.

Wat wij geleverd hebben:

  • maatwerk software
  • quality control app
  • web solutions
  • beheer & support

QCNEXXT, het complete kwaliteitscontrolesysteem

D-Quality Survey is een onafhankelijk kwaliteitscontrolebureau in de AGF-sector. Op verzoek van klanten voeren zij inspecties uit op verse groenten en fruit. In een branche die dag en nacht doorgaat, is innovatie altijd welkom.

De afgelopen jaren hebben wij D-Quality Survey al op vele vlakken ondersteund, maar de Quality Control app zorgt toch wel voor de meeste tijdwinst. #winning

Maatwerk webportal

De app is een onderdeel van het document management systeem (DMS) wat wij ontwikkeld hebben voor D-Quality Survey. Deze webportal is 100% maatwerk en daardoor is alles mogelijk. Hierdoor heeft D-Quality Survey een systeem waarin werkelijk alles kan. Denk aan het genereren van kwaliteitsrapportages in PDF-vorm of de financiële afhandeling middels een eigen facturatiesysteem. Ook verzekeringsclaims worden in dit systeem opgemaakt en zelfs de interne planning wordt hierin opgesteld.

Efficiënt en gemakkelijk werken

Naast het DMS heeft 2makeITwork de Quality Control app ontwikkeld voor D-Quality Survey. Dankzij deze app kunnen keurmeesters makkelijker en sneller producten keuren en rapporten maken via een app op de tablet/telefoon. Een ontwikkeling waar zowel de inspecteurs als klanten van profiteren! Voor beide partijen wordt er veel tijdwinst behaald en daarbij zorgt deze oplossing voor meer transparantie.

QCNEXXT
Inmiddels gebruiken aardig wat klanten van 2makeITwork hun eigen versie van deze app. Wij hebben deze app QCNEXXT gedoopt en we zetten deze moeiteloos voor uw bedrijf in!

Case DQS
webportal

Maatwerk software

Een maatwerk portal waarin alle wensen gerealiseerd worden. Van een planning tot een koppeling met het facturatiepakket!

QC-app

Quality Control systeem

Deze kwaliteitscontrole app is multi-inzetbaar voor het keuren van producten, het opstellen van rapporten en de financiële afhandeling.

design

App

De native app is beschikbaar via de App Store & Google Play Store en daarmee op diverse devices te downloaden en te gebruiken.

support

Beheer & support

D-Quality Survey kan altijd contact opnemen voor support of nieuwe verzoeken. Het systeem is altijd in ontwikkeling!

{

Dankzij 2makeITwork heeft ons bedrijf de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt.

Esther Droogendijk
D-Quality Survey