Cases > D-Quality Survey

D-Quality Survey


D-Quality Survey is een onafhankelijk kwaliteitscontrolebureau in de AGF-sector. Op verzoek van klanten voeren zij inspecties uit op verse groenten en fruit. In deze branche draait alles om snelheid en efficiëntie, innovatie is daarom altijd welkom. De afgelopen jaren hebben wij D-Quality Survey al op vele vlakken ondersteund, maar de Quality Control app zorgt toch wel voor de meeste tijdwinst. #winning

Efficiënt en gemakkelijk werken

2makeITwork heeft de Quality Control app ontwikkeld voor D-Quality Survey. Dankzij deze app kunnen keurmeesters makkelijker en sneller producten keuren en rapporten maken via een app op de tablet/telefoon. Een ontwikkeling waar zowel de inspecteurs als klanten van profiteren! Voor beide partijen wordt er veel tijdwinst behaald en daarbij zorgt deze oplossing voor meer transparantie.

Maatwerk online portal

De app is een onderdeel van het document management systeem (DMS) wat wij ontwikkeld hebben voor D-Quality Survey. Deze webportal is 100% maatwerk en daardoor is alles mogelijk. Kan niet bestaat niet in ons woordenboek. Hierdoor heeft D-Quality Survey een systeem waarin werkelijk alles kan. Denk aan het genereren van kwaliteitsrapportages in PDF-vorm of de financiële afhandeling middels een eigen facturatiesysteem. Ook verzekeringsclaims worden in dit systeem opgemaakt en zelfs de interne planning wordt hierin opgesteld.

Snelle service

Dankzij korte lijnen binnen 2makeITwork kan er in geval van storing snel gehandeld worden, zodat de keurmeesters zo snel mogelijk verder kunnen met het keuren. In de AGF-branche is geen tijd te verliezen!

Meer weten over de Quality Control app?

"Dankzij 2makeITwork heeft ons bedrijf de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt"

Esther Droogendijk
Medewerker bij D-Quality Survey

Wat wij geleverd hebben
Maatwerkoplossingen

Een maatwerk portal waarin alle wensen gerealiseerd worden

Quality Control systeem voor de AGF markt

Deze kwaliteitscontrole app is multi-inzetbaar voor het keuren van producten

Weboplossingen

Een app in de AppStore & Google Playstore

Beheer & support

Altijd support op bugs of nieuwe verzoeken