Cases > Brede School Ridderkerk

Meer dan onderwijs


Een Brede School omvat meer dan onderwijs. Ook bij Brede School Ridderkerk kunnen kinderen meedoen aan activiteiten na schooltijd. Om deze activiteiten juist te beheren en te communiceren, hebben wij een uniek systeem ontwikkeld.

Houd gebruikers en activiteiten bij

Om de maatschappelijke functie van Brede School Ridderkerk te ondersteunen, ontwikkelden wij het Gebruikers Registratie Activiteiten Systeem (GRAS). Deze op maat gemaakte software zorgt ervoor dat Brede Scholen efficiënt en scherp hun gebruikers en activiteiten kunnen bijhouden.

2makeITwork GRAS

Maatwerk software ontwikkeling

Dankzij GRAS weet iedereen wat er op de agenda staat en kunnen (ouders van) kinderen zichzelf direct inschrijven voor een activiteit naar keuze. Er is zelfs een koppeling mogelijk met iDEAL, WordPress, iFrame en met een online database. De mogelijkheden van het systeem zijn eindeloos en worden constant doorontwikkeld voor diverse instanties, zoals Sportbedrijf Zaanstad, ABC Amersfoort en Gemeente Loosdrecht.

"GRAS is ideaal voor ons. Het is heel overzichtelijk en begrijpelijk. Binnen no time begrepen onze medewerkers en gastdocenten het systeem en het werken met GRAS bespaart hen veel tijd. Wij zijn er heel blij mee!"

Coördinator Brede School Ridderkerk

Wat wij geleverd hebben
GRAS

Op maat gemaakt Gebruikers Registratie Activiteiten Systeem (GRAS)

Weboplossingen

Systeem in de vorm van desktop website en app met gebruiksvriendelijke interface