Klant van het eerste uur: AudioBizz Benelux

Als leverancier van professionele audioapparatuur en aanverwante artikelen is AudioBizz Benelux een belangrijke speler in de markt. Wij zijn trots op deze klant van het eerste uur.

Wat wij geleverd hebben:

  • hybride netwerk
  • apps
  • beveiliging
  • beheer & support

Business Intelligence als basis

Om klanten op professionele wijze te helpen, is optimale bereikbaarheid uiteraard een eis.

Met een netwerk van meer dan 1500 professionele stakeholders, is het voor AudioBizz belangrijk om een soepele werkwijze te kunnen hanteren. Daarom hebben wij een drieledige Business Intelligence oplossing voor hen ingezet. Door diverse systemen op slimme wijze met elkaar te koppelen, vergemakkelijken we het werkproces.

Slimme oplossingen via EDI

Bij deze klant hebben we gewerkt met EDI, oftewel Electronic Data Interchange. AudioBizz ontvangt en verstuurt namelijk EDI berichten via de AS2-connector. Van en naar klanten, maar ook van en naar leveranciers. De EDI berichten bevatten informatie over orders en leverdata.

Naast de verkoopkant en de inkoopkant, hebben we ook de magazijnkant voorzien van een slimme oplossing: namelijk van een innovatieve app waarin alle nodige informatie over orders te vinden is. 

Stilstaan is achteruitgang

Een bedrijf als AudioBizz ontwikkelt zich altijd door. In 2021 is er een nieuwe versie van de website ontwikkeld door 2makeITwork die nóg sneller is, nóg veiliger en uiteraard ook nog mooier!

Het resultaat: een frisse website, gekoppeld aan én geïntegreerd met SAP B1 voor alle product-, prijs en voorraadinformatie. Daarnaast is ook een maatwerk beheerportal gekoppeld aan de website. Hierin beheert AudioBizz zelf de producten en toebehoren zoals documenten, SEO-teksten, accessoires en alternatieven.

We ontwikkelden voor AudioBizz ook een Personeelsportal.

Audiobizz screenshot homepage
netwerkbeheer
Hybride netwerk

Een optimale balans tussen inhouse en cloud servers, werkplekken, mail en telefonie.

automatisering service
BI koppeling

Deze koppeling zorgt voor slimme syncs, realtime informatie en optimale security.

ict managed cloud
Apps

Handige apps voor optimale inslag en uitslag in het magazijn.

secure
Beveiliging

Een veilige webshop omgeving waarin bestellingen gedaan kunnen worden.

{

Doordat we onze informatievoorziening en processen nu continu kunnen innoveren, optimaliseren en automatiseren bieden wij onze klanten betrouwbare én adequate informatie over producten, leveringen en facturatie.

Dominic van der Heiden
CEO AudioBizz