Cases > AudioBizz

Een swingende aanpak


Als leverancier van professionele audioapparatuur en aanverwante artikelen is AudioBizz een belangrijke speler in de markt. Maar om klanten op professionele wijze te helpen, is optimale bereikbaarheid uiteraard een eis.

Business Intelligence als basis

Met een netwerk van meer dan 1500 professionele stakeholders, is het voor AudioBizz belangrijk om een soepele werkwijze te kunnen hanteren. Daarom hebben wij een drieledige Business Intelligence oplossing voor hen ingezet. Door diverse systemen op slimme wijze met elkaar te koppelen, vergemakkelijken we het werkproces.

2makeITwork Audiobizz

Slimme oplossingen

Bij deze case hebben we gewerkt met EDI, oftewel Electronic Data Interchange. AudioBizz ontvangt en verstuurt namelijk EDI berichten via de AS2-connector. Van en naar klanten, maar ook van en naar leveranciers. De EDI berichten bevatten informatie over orders en leverdata. Naast de verkoopkant en de inkoopkant, hebben we ook de magazijnkant voorzien van een slimme oplossing. Namelijk van een innovatieve app waarin alle nodige informatie over orders is te vinden.

"Doordat we onze informatievoorziening en processen nu continu kunnen innoveren, optimaliseren en automatiseren bieden wij onze klanten betrouwbare én adequate informatie over producten, leveringen en facturatie."

Dick van der Heiden
CEO AudioBizz

Wat wij geleverd hebben
Hybride netwerk

Optimale balans tussen inhouse en cloud servers, werkplekken, mail en telefonie

BI koppeling SAPB1 en website

Slimme syncs, realtime informatie en optimale security

Apps

Voor optimale inslag en uitslag in het magazijn

Privé: Beheer en support

Een helpdesk voor vragen

Beveiliging

Een veilige omgeving waarin bestellingen gedaan kunnen worden