Systeembeheer

Uw ICT volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken, wij zorgen dat het werkt! We heten niet voor niets 2makeITwork, toch?

Systeembeheer?

“Bij ons gaat alles gewoon goed!” Dat is wat wij graag willen horen. Wij houden uw systemen draaiende door middel van een 24/7 monitoring systeem. Als we een probleem detecteren, pakken we dit direct op.
Wij beheren in ons ICT dossier uw netwerkconfiguratie, licentieoverzicht, garanties etc. Krijgt u controle van de BSA, gaat een apparaat kapot of heeft u een vraag over licenties en gebruikers? Wij hebben al deze informatie en kunnen dit voor u opzoeken.

Gelijk hulp nodig?

Een vervelende storing, een error op uw computer. Daar zit u niet op te wachten. Geef ons gerust een belletje, wij loggen meteen in met onze support software en verhelpen het probleem.
Bel ons direct: 010 - 484 4400
Bel ons direct: 010 - 484 4400
Of mail onze helpdesk

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, wij komen bij u langs voor een ICT-inventarisatie en maken erna een offerte op maat. Interesse?
Maak een afspraak

Onze andere automatiseringsdiensten

img

Netwerkbeheer

Van bedrijfsnetwerk tot een netwerk met meerdere leveranciers, met goede beveiliging en snelle processen.

Meer over netwerkbeheer
img

Serverbeheer

Volledige serveromgevingen op locatie of werken met al uw data en applicaties in de sterke 2makeITwork cloud.

Meer over serverbeheer
img

Software koppelingen

Met elkaar pratende programma’s zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering zodat u tijd overhoudt.

Meer software koppelingen
'Met 150 medewerkers is er altijd wel iets: login kwijt, een vastgelopen pc, diverse updates nodig. 2makeITwork lost het gelukkig altijd snel op, de wachtwoorden zijn binnen no-time gevonden en onderhoud en updates voeren ze altijd op afstand uit. Ideaal!'
Casper Westerveld, SenW

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac