Software koppelingen

U heeft drie mooie programma’s waarop het hele bedrijf draait. Hoe mooi zou het zijn als deze allemaal met elkaar zouden praten? Wij verzorgen deze koppelingen zodat u tijd overhoudt.

Software koppelingen

Hoe fijn zou het zijn dat er een applicatie is die alle systemen die u gebruikt in uw bedrijf, met elkaar laat praten? Dit noemen we interfacing, en wij kunnen dit voor u ontwikkelen. De koppeling die wij tot stand brengen zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen efficiënter zullen verlopen.

Effectieve interactie

Wanneer de interface ontwikkeld is, zorgt deze ervoor dat de systemen met elkaar gaan praten. Het mooie aan deze slimme oplossing is dat data probleemloos uitgewisseld kan worden, zonder dat er handelingen van medewerkers aan te pas hoeven te komen. Hierdoor ontstaat effectieve interactie!

Contact opnemen

Bent u ook toe aan een efficiënt proces met minder handelingen, maar weet u niet op welke manier dit mogelijk is? Wij kunnen u adviseren, neem eens contact met ons op.
Maak een afspraak

Onze andere automatiseringsdiensten

img

Systeembeheer

Het volledige professionele beheer van al uw kantoor-hardware en IT-systeem, zodat u volledig ontzorgd bent.

Meer over systeembeheer
img

Netwerkbeheer

Van bedrijfsnetwerk tot een netwerk met meerdere leveranciers, met goede beveiliging en snelle processen.

Meer over netwerkbeheer
img

Serverbeheer

Volledige serveromgevingen op locatie of werken met al uw data en applicaties in de sterke 2makeITwork cloud.

Meer over serverbeheer
'Ik programmeerde voor onszelf een intern back-office systeem. Dit praat met het facturatiepakket én met de telefonieprovider. Ook leggen we hier binnenkomende en uitgaande bestellingen in vast. Zo hebben we een volledig overzicht, wat prettig en efficiënt werkt. Dat is slimme interfacing waar we trots op zijn.'
Maikel Koevermans, programmeur 2makeITwork

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac