Serverbeheer

Wij leveren uw volledige server omgeving, zowel fysiek als virtueel. Door ons gestructureerde licentiebeheer zorgen wij dat uw server, of dit nu inhouse of co-located is, naar behoren functioneert.

Serverbeheer?

2makeITwork levert uw volledige server omgeving. Onze professionals maken samen met u een plan: welke hardware moet er ingekocht worden, hoeveel storage ruimte is er nodig en van welke resources gaat er gebruik gemaakt worden? Daarnaast is het van belang welk operating system er op de server geïnstalleerd moet worden, en uiteraard de bijbehorende licenties.

Soort hosting

Gaat uw voorkeur uit naar inhouse of co-located hosting van uw server? De keuze is van vele factoren afhankelijk: uw bedrijfsgrootte, de ruimte in uw gebouw/kantoor en natuurlijk wat financieel het aantrekkelijkst is. Wat u ook kiest, wij kunnen het voor u verzorgen. We installeren de servers, houden ze in beheer en kunnen ze naar wens configureren en monitoren. Hybride oplossingen zijn ook mogelijk.

Contact opnemen

Wij zijn professional VMware partner en zijn daarom gecertificeerd voor het beheer van uw gevirtualiseerde omgeving. Meer weten?
Neem contact op

Bekijk ook onze andere automatiseringsdiensten

img

Systeembeheer

Het volledige professionele beheer van al uw kantoor-hardware en IT-systeem, zodat u volledig ontzorgd bent.

Meer info over systeembeheer
img

Netwerkbeheer

Van bedrijfsnetwerk tot een netwerk met meerdere leveranciers, met goede beveiliging en snelle processen.

Meer info over netwerkbeheer
img

Software koppelingen

Met elkaar pratende programma’s zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering zodat u tijd overhoudt.

Meer info over software koppelingen
'Wij hebben zowel file- als mailserver inhouse staan. Omdat wij werken met grote Autocad bestanden die snel bewerkt moeten worden, is dit ideaal. Vervolgens worden alle projecten gespiegeld tussen onze locaties Amsterdam en Rotterdam, zodat deze te alle tijde up-to-date zijn.'
Yvo Tieleman, Rotterdam Engineering

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac