Netwerkbeheer

Goed beveiligde netwerken die scherp onderhouden worden. Draadloos, bedraad, een netwerk verspreid over meerdere locaties: alles kan!

Netwerkbeheer?

Van thuisnetwerk tot een netwerk met meerdere leveranciers, wij draaien er onze hand niet voor om! Draadloos, bedraad, een netwerk verspreid over meerdere locaties: alles kan!

Het configureren van uw netwerk is één ding, zorgen dat het blijft werken is een tweede!

Wij monitoren constant de werking van alle systemen, zodat u als klant geen hinder ondervindt aan storingen en hick-ups.

NOC

In ons kantoor hangen drie schermen. Dit is onze trots: het NOC (Network Operation Center). Deze drie schermen laten ons constant de status van onze servers, telefooncentrale en virtuele servers zien. We monitoren non stop de werking van alle systemen, zodat u als klant niet te maken krijgt met storingen en hick-ups.

Is er iets mis? Wij worden meteen door het systeem geïnformeerd, zodat we altijd snel kunnen reageren.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, wij komen bij u langs voor een ICT-inventarisatie en maken erna een offerte op maat. Interesse?
Maak een afspraak

Onze andere automatiseringsdiensten

img

Systeembeheer

Het volledige professionele beheer van al uw kantoor-hardware en IT-systeem, zodat u volledig ontzorgd bent.

Meer over systeembeheer
img

Serverbeheer

Volledige serveromgevingen op locatie of werken met al uw data en applicaties in de sterke 2makeITwork cloud.

Meer over serverbeheer
img

Software koppelingen

Met elkaar pratende programma’s zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering zodat u tijd overhoudt.

Meer software koppelingen
'In een goede samenwerking met 2makeITwork hebben we een nieuw netwerk voor onze locatie Dinteloord ontworpen. Op dit snelle netwerk zijn momenteel 72 leveranciers actief, en elke partij heeft een zeer veilige toegang tot de geleverde appliance. Dankzij de expertise van 2makeITwork werkt alles perfect.'
Klaas van der Berg, Kaay Group

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac