Automatiseringsbedrijf in Ridderkerk


Wij zijn 2makeITwork, uw ICT-partner in Ridderkerk en omstreken. Wij bieden een unieke mix van ICT services & web solutions. We ontzorgen onze klanten met onze volledige kantoorautomatisering. Het belangrijkste? Uw werk makkelijker maken. Doordat we goed luisteren kunnen we de wensen voor de automatisering in kaart brengen en tot de allermooiste oplossing komen.

De missie om te ontzorgen beslaat alle afdelingen in ons bedrijf. Daarom zijn wij ook niet alleen een partij die alleen software ontwikkelt. Onze maatwerk software en web solutions werken nauw samen met uw ICT-infrastructuur (netwerken, servers, werkplekken). Deze worden indien nodig op elkaar afgestemd zodat er een ideale werksituatie gecreëerd wordt.

Alle automatisering die u nodig heeft, bij 1 partner!

Automatisering door 2makeITwork

Om efficiënt te kunnen werken is een goed geautomatiseerde werkplek cruciaal. Wij helpen u met uw automatisering door het plaatsen van hardware van merken zoals HP, en het installeren van bijbehorende software. 2makeITwork draagt zorg voor de levering, installatie en het beheer van uw IT. Het inkopen van hard- en software onder één dak bespaart kosten!

Clouddiensten

Overal werken moet niet moeilijk zijn. De standaard werkplek bevindt zich niet meer alleen op kantoor, maar is flexibel en overal te benaderen.

Welke clouddiensten biedt 2makeITwork?

  • Online werkplek
  • Hosted e-mail
  • Online back-up, inclusief het testen van back-ups en distributie
  • VoIP telefonie met een 3CX centrale

Cyber security

Het beveiligen van uw servers, bestanden en e-mail is een groot onderdeel van de automatisering. Reken op (dagelijkse, wekelijkse) back-ups, antivirus, VPN-netwerken, SSLVPN-verbindingen, 24/7 monitoring en uiteraard ook twee-factor authenticatie bij het inloggen in uw online omgeving of Microsoft 365.

Ervaren helpdesk

Hulp nodig? Onze helpdesk is elke werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 telefonisch en per e-mail bereikbaar. U krijgt een ervaren medewerker van 2makeITwork aan de lijn, die uw bedrijf goed kent en u snel kan helpen.

Uw automatiseringspartner in Barendrecht

2makeITwork bestaat al 13 jaar en met de roots in Barendrecht bedienen wij klanten in onder andere Ridderkerk, Rotterdam, Den Haag en de Hoeksche Waard.